Menu

Over ons

Vakantiewoningen De Maerschalck werd in 1970 opgericht door wijlen Victor De Maerschalck. In 2020 vieren wij ons 50-jarig bestaan.

Inge Roelants kwam in 1990 in dienst en werd er verantwoordelijk voor de verhuur en de reservaties.

In 1998 werd Geert De Maerschalck zaakvoerder, terwijl de dagelijkse werking van de zaak voortaan behartigd wordt door echtgenote Inge. De vakantiewoningen bevinden zich vooral in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Italië. Vanaf 2008 wordt het agentschap partner van de Duitse touroperator Inter Chalet, waardoor het ook woningen aanbiedt in andere landen zoals Nederland, Tsjechië, Kroatië, Zweden, Finland, Noorwegen, Portugal, Hongarije, Denemarken, Zwitserland en Florida (U.S.A.).

Via onze website kan u ook boeken uit het ruime aanbod skivakanties in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland.

Er zijn mogelijkheden vanaf 2 personen, tot zelfs meer dan 50 personen.  Vooral de Ardennen en de Hoge Venen zijn populair voor groepen, zowel voor familie als verenigingen.

De klanten met één of meerdere honden laten we ook niet in de kou staan.  Speciaal voor deze mensen gaan wij ook op zoek naar vakantiewoningen waar huisdieren meer dan welkom zijn.

Vakantiewoningen De Maerschalck werd in 2008 erkend door Toerisme Vlaanderen als Reisbureau/Toeristisch verhuurkantoor met vergunningsnummer 8099.

Vakantiewoningen De Maerschalck heeft een verzekering financieel onvermogen bij AMLIN Europe onder polisnummer LXX050114. Deze verzekering is in België verplicht voor alle reisbureaus en verhuurkantoren van vakantiewoningen. Nochtans zijn veel Vlaamse verhuurkantoren hiermee in overtreding.